Hvorfor et Nilan Comfort 300 abonnement?

Der er rundt regnet 1 million ting, vi skal huske på hver dag, og at skifte et Nilan Comfort 300 filter hver 6. måned bliver aldrig rutine. Det bliver skiftet ved lejlighed en gang imellem.

Desværre betyder det også, at dit Nilan Comfort-anlæg ikke virker optimalt, og derfor vil vi hjælpe dig med at sikre effektiviteten så let som muligt.

Med et abonnement får du to gange om året, når dine filtre skal skiftes, leveret en pakke med nye filtre i din postkasse. Vi husker datoen for dig. Du skal blot hente det i postkassen, fjerne de gamle og slidte filtre og sætte de nye Nilan Comfort filtre i anlægget. Se her hvordan du gør: https://ren-luft.dk/filterskift/

Det er ganske simpelt og meget effektivt til at huske at få skiftet sit luftfilter!

Der er ingen binding på abonnementet og kan opsiges ved at kontakte os enten via den mail du har modtaget i forbindelse med din bestilling eller via menupunktet “Kontakt

Der skal ikke betales i forbindelse med selve bestillingen. Vi sender en faktura sammen med første levering og igen når næste abonnementsperiode starter. Du får muligheden for at tilmelde dig betalingsservice når abonnementet fornys efter et år.

Du kan tilføje et abonnement til kurven nederst på siden. Det koster under 25 kr. om måneden inkl. fragt at sikre et rent indeklima for dig og din familie.

Nilan Comfort 300 l+r:  Under 25 kroner om måneden inklusiv fragt

Nilan Comfort 300 top: Under 25 kroner om måneden inklusiv fragt

Nilan comfort 300 l+r pollenfilter: Under 25 kroner om måneden inklusiv fragt

Comfort 300 L+R Pollenfiltersæt

Nilan Comfort 300 L+R Pollenfilter

740,00 DKK875,00 DKK

Med et abonnement på Nilan Comfort 300 L+R Pollenfilter får du tilsendt et Nilan Comfort 300 LR Pollenfilter én gang årligt samt standardfiltre 3 eller 4 gange årligt.

Nilan Comfort 300 L+R filter

Nilan Comfort 300 L+R filter

440,00 DKK575,00 DKK

Med et abonnement på Nilan Comfort 300 LR filter får du rent indeklima. 

Modtag automatisk nye filtre, hver gang de gamle skal skiftes.

Nilan anbefaler skift 4 gange årligt. I nogle tilfælde kan du dog nøjes med at skifte 3 gange årligt. Du kan derfor vælge mellem følgende abonnementer:

Premium – 3 leveringer årligt (440kr)

Deluxe – 4 leveringer årligt (575kr – producentens anbefaling)