Hvem er vi?

Ren-Luft er i dag ejet af filterproducenten Danfilter Aps fra Farum.

Ren-Luft er oprindeligt startet af en familie, der med udgangspunkt i eget og nærmeste naboers behov, så behovet for en god filterleverandør.

Historien bag

I starten af 2016 står vi i en situation, hvor vi gennem flere år ikke rigtig har gjort noget ved filterskift på vores Nilan anlæg. Vi ved egentlig godt, at der er nogle filtre, der bør skiftes et sted i vores Nilan VP18 anlæg. Vi har også på fornemmelsen, at alt det støv vi har i huset skyldes, at filtrene ikke virker optimalt. Vi vælger så endelig at tage os sammen til at prøve at finde ud af, hvordan filtrene skiftes. Vi bruger en del tid på at lede på internettet. Langt om længe finder vi ud af hvilken type filter og hvilken størrelse, vi skal bruge og bestiller det.

Hvad vi ikke vidste var

På det tidspunkt har vi ikke tænkt over, at alt den luft vi og vores 3 børn indånder, når vi f.eks ligger og sover trygt om natten, er strømmet igennem det filter, der sidder i vores Nilan VP18 anlæg. Vores filtre ser skræmmende beskidte ud, da vi tager dem ud og får dem skiftet. Det er en god følelse at vide indblæsningsluften nu igen er ren. Vi har yderligere valgt at sætte et pollenfilter i. Det sikrer en endnu mere effektiv filtrering af luften.

Vi finder ud af, at planfiltrene til Nilan anlæg skal skiftes hver 6. måned og vi leder derfor efter et firma, der vil sende filtrene til os automatisk hver 6. måned, så vi aldrig mere skal tænke på, hvornår filtrene skal skiftes, og hvor vi skal købe dem henne. Det kan vi ikke finde nogen steder. Derfor opretter vi selv denne service på Ren-Luft.dk

Vi ved, at der er mange, der ikke har styr på det med filtrene, hvilket er ret ærgerligt, når muligheden for at opretholde et sundt indeklima ikke behøver være særlig besværligt eller særligt dyrt. Vi har i hvert fald nu skabt en mulighed for at alle, der bruger planfiltre til Nilan, Genvex eller andre producenter af anlæg til varmegenvinding, kan sove roligt om natten uden at bekymre sig om, hvorvidt filtrene i anlægget virker, som de skal.

Dette leverer vi til vors kunder

Vi leverer planfiltre til mange anlæg, bla. Nilan Comfort 300 serien, hvor bla. Nilan Comfort 300 Top og det yderst populære Nilan Comfort 300 L+R, er at finde. Vi kan også levere til andre producenter, som f.eks Genvex og Dantherm. Hvis ikke du kan finde det filter du leder efter, kan du altid besøge Filterhuset, der også er en side ejet af Danfilter. Filterhuset har et stort udvalg af filtre der passer til forskellige anlæg. http://www.filterhuset.dk