Har du også på et tidspunkt set hvor beskidt dit filter er? Har du også overvejet, at alt den luft du og din familie indånder, når I f.eks ligger og sover trygt om natten, er strømmet igennem dette filter. Det er vigtigt at filteret er tilstrækkelig rent til at fungere og det er det, når det bliver skiftet til tiden.

Det en god følelse at vide at indblæsningsluften i dit hus er ren. Det er derfor vi tilbyder denne simple og effektive abonnements løsning, hvor du ikke længere behøver, at tænke over, hvornår du igen skal have skiftet filter. Se hvordan det fungerer herunder.

Nilan Comfort Filter

VÆLG FILTER

1. Find ud af hvem producenten af dit anlæg er. (f.eks Nilan)

2. Find modellen (f.eks Comfort 300 L+R)

3. Tag stilling til hvor ofte du ønsker filtrene skiftet, læg i kurv og gå til betaling.

ABONNEMENT

Dit abonnement starter fra den måned du bestiller og der er ingen binding på abonnementet. Du kan derfor altid opsige abonnementet ved at kontakte os. Abonnementerne løber et år ad gangen og bliver automatisk fornyet, hvis ikke vi hører fra dig. Du kan i øvrigt altid omkostningsfrit ændre dit abonnement, hvis du ønsker en anden frekvens for leveringer.

RENT INDEKLIMA

Nilan anbefaler skift hver 3. måned. Du bør aldrig vente længere end 6 måneder. Med vores abonnements løsning, skal du aldrig længere tænke på, hvornår du skal have skiftet filter. Du vil derfor altid have ren luft.